scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Lovende woorden vanuit Scuderia Toro Rosso voor Max

Gepubliceerd op 03 oktober 2014 door Niels Hendrix

Scuderia Toro Rosso looft Max om zijn prestaties gedurende de eerste vrije training van de Japanse Grand Prix, vandaag op Suzuka.

Phil Charles, hoofd race-engineer: “Het was een wisselende dag met positieve en negatieve punten. Echt positief was de prestatie van Max, die een fantastische eerste vrije training reed. We zijn erg blij met hem, omdat hij zich snel aanpaste en rondetijden produceerde die we op een eerste dag niet verwacht hadden. Een minpunt was het probleem waardoor zijn auto tegen het einde van de eerste vrije training op de baan stil viel. De monteurs moesten hard aan het werk om het probleem op tijd voor de tweede sessie op te lossen.”

Ricardo Penteado, hoofd van Renault Sport F1 track support: “Terwijl de auto van Daniil probleemloos werkte en we een goed tempo reden, hadden we een paar problemen met de andere auto. Een gebroken uitlaatklep betekende een voortijdig einde van Max zijn sessie. Dat was jammer, want hij verrichte tot dat moment erg goed werk. Het onderdeel was na afloop eenvoudig te vervangen.”