scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max exclusief te gast in het VKV VIP dorp tijdens VKV City Racing

Gepubliceerd op 15 augustus 2014 door Niels Hendrix

Deze week werd bekend dat Max Verstappen is opgenomen in het Red Bull Junior Team. Het grote racetalent won eerder dit jaar nog de prestigieuze Zandvoort Masters en liet daarmee direct zien dat hij een hele mooie sportieve toekomst in het vooruitzicht heeft. De hoofdsponsor van het evenement, VKV Groep, is dan ook blij dat Max tijdens VKV City Racing exclusief te gast is in het VKV VIP dorp en in de VKV Paddock op de Binnenrotte.

Max: “Ik vind het super mooi dit jaar weer aanwezig te zijn bij VKV City Racing. Vorig jaar reed ik nog met veel plezier in een kart door de straten van Rotterdam. Ik wil via deze weg ook de VKV Groep hartelijk danken voor de steun, die ik dit jaar heb mogen ontvangen tijdens mijn Formule 3-seizoen en ben trots dat ik er dit jaar weer bij ben op zondag 31 augustus.”

Ook sportdirecteur van VKV City Racing Jos Verstappen heeft er zin in: “Met VKV City Racing staat er weer een mooi evenement voor de deur. Het is werkelijk uniek om zoveel exclusieve en spectaculaire auto’s door de straten van Rotterdam voorbij te laten scheuren. Er zal een ontzettend gevarieerd programma gepresenteerd worden en ook ik ben erg trots om deel uit te maken van deze jubileumeditie.”

“We zijn super blij om te melden dat Max bij ons komt. Een enorm talent waar we onze gasten graag mee laten kennismaken. Ook zullen we een aantal acties houden waarmee meet & greets gewonnen kunnen worden door het publiek. Naast deze acties kunnen onze gasten van het VKV VIP dorp de hele dag genieten van schitterend zicht op het circuit, exclusieve catering, toegang tot de paddock, VIP vervoer en een unieke beleving”, aldus algemeen directeur Chris Visscher van de VKV Groep.