scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Nürburgring eerste race als Red Bull Junior

Gepubliceerd op 14 augustus 2014 door Niels Hendrix

De negende ronde van het FIA Formula 3 European Championship markeert voor Max Verstappen een nieuw begin. Op de Nürburgring treedt de voor het Van Amersfoort Racing team uitkomende coureur voor het eerst aan als Red Bull Junior. Zijn Formule 3-auto, helm en overall zullen de kenmerkende Red Bull kleuren dragen, natuurlijk met behoud van zijn eigen sponsoren.

Met nog maar drie weekenden van ieder drie races in het Europees F3-kampioenschap te gaan, heeft Max na alle hectiek rondom zijn toetreding tot het Red Bull Junior Team zijn vizier weer volledig op het racen gericht. Met een achterstand van 94 punten op de leider in de tussenstand Esteban Ocon en maar zestien punten voorsprong op Tom Blomqvist, is punten scoren het devies voor Max. Het liefst veel.

Het in de Duitse plaats Nürburg gelegen circuit zal vele Nederlandse fans mogen begroeten. Hopelijk hebben die zich reeds van Max Verstappen merchandise voorzien, want de verkoop-trailer zal helaas niet aanwezig zijn op de Nürburgring. De Verstappen webshop is natuurlijk wel 24/7 geopend.

Het programma van dit weekend staat op onze circuit pagina.
Verder is Max te volgen via de officiële livetiming en de live stream (alleen tijdens races).
Overigens zal RTL7 (RTL GP) zondagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur race 3 live uitzenden.

Via onze Twitter en Facebook accounts zullen we gedurende het weekend updates plaatsen en na afloop van elke dag volgt er zoals gewoonlijk een volledig verslag op Verstappen.nl.