scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Column: Win gesigneerd boek via Twitter

Gepubliceerd op 14 augustus 2013 door Niels Hendrix

Na zowel in het Duitse Wackersdorf als in het Belgische Genk met grote overmacht te hebben gewonnen, is Max Verstappen eind juni tot Europees kampioen KZ1 gekroond. Tijdens het weekend waarin de 15-jarige CRG-fabriekscoureur geschiedenis schreef, hebben wij de gelegenheid te baat genomen Max het een en ander te laten tekenen.
De voorzijde van het programmaboekje van deze bijzondere CIK-FIA European Championship ronde is voorzien van een mooie foto van Verstappen junior. Enkele pagina's verder staat nogmaals een foto (ter grootte van een half A4-tje) en daarbij heeft Max naast een persoonlijke boodschap tevens zijn handtekening gezet.

 

Foto

"Thanks for following us!" @VerstappenFans / @MaxVerstappen

Er zijn twee van deze door Max gesigneerde programmaboekjes te winnen! Het enige wat je moet doen om daar kans op te maken, is het Twitter account van de Verstappen Info Page volgen: http://twitter.com/VerstappenFans
Zodra we meer dan 2.000 volgers hebben, worden de twee boekjes onder alle volgers verloot en naar de gelukkige winnaars opgestuurd. Vanzelfsprekend dingen de reeds bestaande volgers ook mee naar deze prijzen.

Vergeet ook niet om het persoonlijke Twitter account van Max (http://twitter.com/MaxVerstappen3) te volgen. En als je toch bezig bent de Verstappen Info Page op Facebook te liken: www.facebook.com/verstappen.com!

Niels Hendrix