Achtergrond: Voorspelwonder bij fanclub!

Gepubliceerd op 07 augustus 2006 door Niels Hendrix

Zo'n anderhalve maand geleden werd op het forum van de Jos Verstappen site een prijsvraag gestart waarbij de deelnemers konden raden wanneer het contract van Jos voor het A1GP-seizoen 2007 bekend zou worden gemaakt en op 31 juli om 14.00 uur werd de langverwachte aankondiging gedaan. Tot ieders verbazing was er een deelnemer die niet alleen 31 juli had voorspeld maar ook het exacte tijdstip van 14.00 uur had genoemd. Zoveel helderziendheid bracht bij Jos en Huub ook een glimlach om de lippen en zij besloten spontaan om de winnaar te belonen met twee paddockkaarten voor het A1GP-weekend. Dit is de reactie van de winnaar:

"Wij zijn Wendy en Eric Schoolmeesters en wonen in Reuver Offenbeek, niet ver van de oude woonplaats van Jos Verstappen Montfort. Na de eerste race van Jos in de F1 waren wij direct verkocht. De rijstijl en de uitstraling van Jos was het hem. Niet ergens om heen draaien maar recht voor zijn raap. Ook dat alleen maar een eerste plaats voor Jos telt vinden we een geweldige instelling. Natuurlijk hebben we vaker eens flink gevloekt als het mis ging als hij op een goede klassering lag, maar ja."

"Een jaar of tien geleden zijn we reeds lid geworden. Dit jaar wilden we zeker naar Zandvoort gaan, maar omdat we een moeilijk begin van het jaar hadden i.v.m. een week of zeven ziekenhuis, met de geboorte van onze tweede zoon Ivan hebben we dit maar uitgesteld. En nu het gelukkig allemaal goed gaat zijn de kaarten inmiddels uitverkocht. Trouwens als we een dochter hadden gekregen had ze Josje geheten. Verder hebben we nog een zoon van drie die Mika heet. Bij de overwinning in Durban werd direct de oranje Jos Verstappen vlag uitgehangen, en in onze serre hangt natuurlijk de prachtige foto van het podium.
Met deze twee paddockkaarten komt echt een droom uit!!!"

Jos en Huub wensen de prijswinnaars heel veel plezier op Zandvoort en willen wellicht in de toekomst nog eens gebruik maken van de voorspellende gaven van het tweetal. Dat scheelt een heleboel nagelbijten, wachten en weer nagelbijten.

Jo Vleugels (met dank aan Bartus)