scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Achtergrond: Winnaars grote Kerstprijsvraag

Gepubliceerd op 12 januari 2006 door Niels Hendrix

Een groot succes! Zo mag de allereerste Kerstprijsvraag wel genoemd worden die verstappen.com dit jaar organiseerde met de medewerking van de fanclub. Veel raceliefhebbers hebben slapeloze nachten gehad om al de opgaves geheel of ten dele op te lossen. Op het forum kun je onder de kop 'raad de plaat' de leuke reacties lezen. Diegene die mee hebben gedaan hebben zich kostelijk geamuseerd én veel over de racegeschiedenis geleerd.

 

Foto

De prijzen die de fanclub beschikbaar stelde.

De winnaars:

1e prijs Verstappen fleece sweater twv 58,50 Euro:
Bart Jan Davidse
2e prijs Jos Verstappen polo shirt twv 39 Euro
Michael van Gastel
3e prijs Strandlaken Jos Verstappen twv 20 Euro
Maikel Denissen
4e prijs Fanclub mok met logo twv 10.00 Euro
Marcel Elzinga
5e prijs Fanclub mok met logo twv 10.00 Euro
Ron van der Kuijl

Om alle opgaves geheel op te lossen was een behoorlijk karwei, maar niet direct nodig omdat elk deeltje van een oplossing punten kon opleveren. De enorme deelname aan de prijsvraag was aanleiding om alvast te concluderen dat dit volgend jaar weer moet gebeuren.
Op deze plek willen we alle organisatoren van de prijsvraag hartelijk bedanken voor het vele werk wat eraan gedaan is en uiteraard een dank aan de fanclub voor de mooie prijzen!

Heb je niet meegedaan en wil je toch af en toe eens iets proberen op te lossen, kijk dan op het forumgedeelte 'raad de plaat' waar ook vaak vragen voor beginners staan.

Jo Vleugels