scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Wisselend succes voor Max bij eerste vrije trainingen Moskou

Gepubliceerd op 11 juli 2014 door Niels Hendrix

Met een derde en achtste plaats in de eerste twee vrije trainingen in Moskou is Max Verstappen de zevende ronde van het FIA Formula 3 European Championship met wisselend succes begonnen. Hoewel Max het voor hem nieuwe circuit vlot onder de knie had en vanaf de eerste minuut in de bovenste regionen te vinden was, wist hij zich in de tweede vrije training minder te verbeteren dan zijn concurrenten deden en eindigde de Van Amersfoort Racing coureur op een halve tel van de snelste tijd.

De eerste vrije training op de Moscow Raceway werd door Esteban Ocon als snelste afgesloten (1:27.598). Tom Blomqvist volgde op 0.061 en Max op P3 op 0.074 seconden.
In de tweede 40 minuten durende training die direct daarop volgde, wist Max zijn tijd te verbeteren tot 1:27.463. Maar zijn opponenten zaten ook niet stil en het was Blomqvist die met 1:26.969 de eerste plek pakte, gevolgd door Antonio Fuoco en Ocon.

Om 14.50 uur (Nederlandse tijd) staat de eerste kwalificatie op het programma.

Het programma van dit weekend staat op onze circuit pagina.
De live timing is hier te volgen.
De live stream is alleen tijdens de races beschikbaar: http://www.fiaf3europe.com/livestream.html

Via onze Twitter en Facebook accounts zullen we gedurende het weekend updates plaatsen en na afloop van elke dag volgt er zoals gewoonlijk een volledig verslag op de Verstappen Info Page.

Uitslagen (vrijdag 11 juli) FIA Formula 3 European Championship Moscow Raceway:
Uitslag eerste vrije training
Uitslag tweede vrije training