scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Verstappen webshop met merchandise Max online!

Gepubliceerd op 06 juni 2014 door Niels Hendrix

Met de lancering van de Verstappen webshop, die vandaag online is gegaan, is het mogelijk exclusieve Max Verstappen merchandise aan te schaffen! Alle artikelen kunnen daarbij op de persoonlijke goedkeuring van Max rekenen: “Bij alle ontwerpen heb ik mee kunnen denken en de merchandise is echt mooi geworden, helemaal top. Het lijkt me geweldig om daar veel fans in te zien rondlopen.”

Sinds Max zijn eigen cap in de paddock van de Formule 3 draagt, werd er al veelvuldig geïnformeerd naar de beschikbaarheid van dat hoofddeksel. Aan die vraag is nu dubbel en dwars voldaan, want het assortiment loopt naast de welbekende cap uiteen van een lanyard tot een polo en van een sleutelhanger tot een vlag. Allemaal voorzien van het Max Verstappen logo en in de kenmerkende oranje-wit-zwarte kleurstelling.

Het bestellen van Max merchandise verloopt volledig via de Verstappen webshop: www.verstappenshop.nl
Het bestelproces wijst zich verder vanzelf. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je daar contact opnemen met de klantenservice van de Verstappen webshop.

Overigens is het ook mogelijk om alle artikelen aan te schaffen op AutoWeek Live, want op zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 juni zal daar in Lelystad een merchandise stand aanwezig zijn. Ter plekke kun je de gekochte artikelen meteen van een krabbel laten voorzien, want zowel Jos als Max zullen een aantal keer aanwezig zijn voor een signeersessie.