scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Giedo van der Garde ook aanwezig op AutoWeek Live

Gepubliceerd op 26 maart 2014 door Niels Hendrix

Giedo van der Garde komt er speciaal een dag eerder voor terug uit Canada, waar datzelfde weekend de Grand Prix wordt verreden. AutoWeek Live kan daarom nóg een grote naam uit de nationale autosport noteren, want hij is er straks dus ook bij, op het nieuwe auto-event van AutoWeek in Lelystad.

Het concept van AutoWeek Live is uniek: los van de nieuwste modellen, occasions, youngtimers, supercars, sportcars en conceptcars die er te bewonderen zijn, mogen bezoekers zelf achter het stuur plaatsnemen op onder meer de kombaan van het RDW-terrein. Voor hen staan de nieuwste modellen klaar van verschillende automerken. Het belooft van 7 tot en met 9 juni een groots autofeest te worden, maar ook een groots autosportfeest. Eerder al konden de organisatoren van AutoWeek Live namelijk melden dat de namen Jos en Max Verstappen, Arie Luyendijk, Tim Coronel, Christijan Albers en de rallytoppers Dennis Kuipers en Kevin Abbring op hun affiches gaan prijken, en daar komt er dan per vandaag weer één bij: Giedo van der Garde.

De McGregor-coureur is stand-by voor het Sauber-team tijdens de Grand Prix van Canada, maar op Tweede Pinksterdag (maandag 9 juni) aanwezig op AutoWeek Live. Er zijn die dag diverse handtekeningen- en fotosessies, er is een interview op het podium in het Meeting Point, en natuurlijk gaat ook Van der Garde de kombaan op. Over de bijzondere auto waar hij in gaat stappen wordt binnenkort meer bekendgemaakt. “Ik vind het bijzonder om juist bij de eerste editie van AutoWeek Live te kunnen zijn. Met alles wat er te zien en vooral te doen is voor de bezoekers, kan dit zomaar hét nieuwe auto-event van Nederland gaan worden”, zegt Van der Garde.