scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max klaar voor zijn eerste test in Formule Abarth van FWS

Gepubliceerd op 22 januari 2014 door Niels Hendrix

Inmiddels is Max Verstappen aangekomen in Homestead (Florida, USA), waar hij de eerste meters zal maken in de Formule Abarth auto, die de komende vier weken tot zijn beschikking staat in de Florida Winter Series. De door de Ferrari Driver Academy ondersteunde raceserie zal aldaar op de Homestead Speedway een gezamenlijke testdag afwerken alvorens komend weekend de eerste ronde op Sebring plaats zal vinden.

Gisteren stond er voor alle deelnemende coureurs een briefing op het programma, werd er een ronde over het circuit gelopen om de baan beter te leren kennen en was er uitleg over de auto en de reglementen van de serie. Dat allemaal in aanloop naar de eerste testdag op woensdag.
Alle twaalf de rijders krijgen dan van 16.00 tot 18.30 uur en van 20.00 tot 23.00 uur (Nederlandse tijd) om hun nieuwe auto's aan de tand te voelen.
Klik hier voor een directe link naar de livetiming tijdens de testdag op Homestead!


Max bij zijn Ferrari rode Tatuus FA010B Formule Abarth


Volg onze social media voor het laatste nieuws!

Vanzelfsprekend zullen we alle verrichtingen van Max op de voet blijven volgen en erover berichten op de Verstappen Info Page. Daarnaast kunnen we je aanraden om ook onze social media te blijven volgen via de volgende links: Twitter Verstappen.nl, Twitter Max Verstappen, Facebook, YouTube, Instagram Verstappen.nl en Instagram Max Verstappen.

Niels Hendrix