Vrolijke feestdagen en een sportief 2014 gewenst!

Gepubliceerd op 20 december 2013 door Niels Hendrix

De jaarlijkse spitsvondige en bovenal met zelfspot overgoten kerstkaart van Bernie Ecclestone is er eentje om naar uit te kijken. De inmiddels 83-jarige Brit, die nog altijd de baas is van het rondreizende Formule 1 circus, heeft weer een cartooneske kaart naar zijn relaties rondgestuurd.

We zien een huwelijksceremonie tussen Ecclestone en FIA president Jean Todt voltrokken worden naast het racecircuit. Ferrari teambaas Luca die Montezemelo voltrekt de plechtigheid, terwijl bekende gezichten toekijken. Links staan de teambazen en rechts de coureurs. De confetti bestaat uit pagina's van het nieuwe Concorde Agreement. Het geheel wordt gedirigeerd door de handen van een niet zichtbare en onbekend persoon...


De kerstkaart van Bernie Ecclestone

We grijpen dit moment aan om namens het voltallige Verstappen Info Page team, zowel voor als achter de schermen, onze kerstgroet over te brengen. De Verstappen Info Page alsmede Max en Jos Verstappen willen alle bezoekers van Verstappen.nl schitterende feestdagen en een sportief 2014 toewensen!