scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max uitgenodigd voor rookie test door Renault

Gepubliceerd op 18 oktober 2013 door Johan Peeters

Onder de vlag van World Series by Renault biedt Renault Sport Technologies, al vele jaren, jonge coureurs een springplank naar de Formule 1. Op het einde van het seizoen zullen de grootste talenten worden uitgenodigd om plaats te nemen in de Formule Renault 2.0 en de Formule Renault 3.5

Net als elk jaar zal Renault Sport Technologies twaalf rijders de kans geven hun kunsten te vertonen in een Formule Renault 2.0. Op maandag 21 oktober zullen deze opkomende talenten achter het stuur plaats nemen van een Formule Renault 2.0 na de laatste ronde van de World Series by Renault op het Spaanse Circuit de Barcelona-Catalunya.
Onder hen de twee beste coureurs uit zowel de Formule Renault 1.6 NEC Junior en de Formule Renault 1.6 uit Zweden, de vijf best geklasseerde coureurs uit het Frans F4 kampioenschap en de kampioen uit het Protyre Formule Renault. Het twaalftal zal worden gecompleteerd door twee kart rijders. Een van die rijders is Max Verstappen.


Max stapt op 21 oktober wederom in bij het team van KTR

Max zal op maandag voor de tweede keer een test gaan uitvoeren voor het Belgische KTR Team waarvoor hij ook in Hockenheim al een test afwerkte. Deze test zal duidelijk maken waar Max op dit moment staat. Het team heeft alle data van de voorgaande dagen paraat en kan een prima vergelijk maken tussen deze data en de verrichtingen van Max. Vele ogen zullen op de snelle Limburger gericht zijn nadat hij veel indruk maakte in zijn eerste meters in een raceauto.


Max is er klaar voor

Houd deze site in de gaten voor het laatste nieuws over Max. Wij zullen u op de hoogte houden!

Johan Peeters