scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Hiep hiep hiep, hoera! Max viert zijn 16e verjaardag

Gepubliceerd op 30 september 2013 door Niels Hendrix

Redenen om feest te vieren zijn er dit seizoen in overvloed voor Max Verstappen. Want de CRG-fabriekscoureur lijkt dit jaar onoverwinnelijk en heeft alle kampioenschappen waaraan hij heeft deelgenomen ook op zijn naam geschreven.
Na hard werken was op 22 september absoluut weer een nieuw hoogtepunt, toen in het Franse Varennes het CIK-FIA World Championship KZ werd gewonnen en Max dus tot wereldkampioen in de hoogste schakelklasse werd gekroond.

Dat feit op zich is al een uitzonderlijke prestatie. Helemaal bijzonder werd het omdat Max daarmee de jongste wereldkampioen ooit in de hoogste schakelklasse karts werd. Met zijn 15 jaar en 357 dagen verbrak hij toen het bestaande record.
We zijn inmiddels acht dagen verder sinds dat feestje en dat betekent dat Max vandaag zijn zestiende verjaardag viert!


Max, van harte gefeliciteerd met je zestiende verjaardag!

Namens alle medewerkers van de Verstappen Info Page, alle fans, volgers en bezoekers feliciteren wij Max dan ook van harte met zijn verjaardag. Proficiat!

Mocht je zelf een woordje voor Max achter willen laten dan kan dat niet alleen op het Verstappen Forum, maar ook op de Verstappen Facebook pagina, via het Twitter account van de site of het persoonlijke Twitter account van Max.

Niels Hendrix