scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Zoals gebruikelijk hebben wij nog de uitslag van de prijsvraag....

Gepubliceerd op 28 september 1998 door Bas Winckels

Zoals gebruikelijk hebben wij nog de uitslag van de prijsvraag. De eerste prijs, een set bonnen bestaande uit 2 kartbonnen en één dinerbon beschikbaar gesteld door het Jos Verstappen Kartcenter is gewonnen Sebastiaan van den Heuvel. De tweede prijs een Jos Verstappen T-shirt+cap eveneens beschikbaar gesteld door het Jos Verstappen Kartcenter is gewonnen door Erika Schouten. De derde prijs, een Jos Verstappen kalender, beschikbaar gesteld door de Jos Verstappen fanclub is gewonnen door Sietse Smit en de vierde prijs eveneens de Jos Verstappen Kalender gaat naar Lieke Hanegraaf.
Peter Slakhorst had met 0.006 de beste tijdsvoorspelling en wint een Jos Verstappen Kartcenter T-shirt+cap. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

De volledige uitslag kun je hier vinden. Je kunt middels het deelnameformulier uiteraard weer meedoen met de volgende prijsvraag voor de komende grote prijs van Japan en het opnemen tegen Bertus Virtueel.
Bertus Virtueel (zoals de naam al aangeeft), is een niet bestaand persoon en stelt zijn inzending samen uit de rijders waar jullie het meest voor kiezen.