Column Charles Webster: Alles is betrekkelijk

Gepubliceerd op 01 februari 2012 door Niels Hendrix

De Verstappen Info Page zag zestien jaar geleden, om precies te zijn op 13 december 1995, voor het eerst het levenslicht. Destijds door het duo Coen & Sandra als fanpagina online gezet, kreeg de website een jaar later het predicaat officieel en werd www.verstappen.nl geregistreerd.
Vanwege ongebreidelde groei van de website – direct ingegeven door de tot ongekende hoogte stijgende populariteit van Jos – werd het team achter de site uitgebreid met onder andere Charles Webster. Als 35-jarige begon hij in '96 aan het Verstappen avontuur en bleef zo'n vijf jaar actief in de tijd dat Verstappen.nl al een van de best bezochte websites van Nederland was.

Nu zestien jaar ouder blikt Charles terug op die periode waarin hij veel gezien, geleerd en beleefd heeft. Toen actief als brandweerman is hij daar in zijn huidige functie nog altijd bij betrokken. Destijds kon dat elkaar weleens in de wielen rijden, wanneer hij zich bezighield met de nieuwsvergaring, het forumbeheer, raceverslagen en het gastenboek. Over wielen gesproken; Charles kent een voorliefde voor tweezits cabrio's met een elegante Italiaanse uitstraling en bezit tegenwoordig een Fiat Barchetta.


Charles in zijn gele rakker, zoals hij zijn auto trots noemt

Op het verzoek om in de pen te klimmen voor zijn oude "werkgever" reageerde Charles direct enthousiast. Met de kilometers die hij reeds in zijn pen heeft zitten en al zijn ervaringen van weleer, bleek de column geen kwestie van aanvullen maar van schrappen. Charles blijkt duidelijk beter begaan in het eerste dan in het tweede...
Klik hier om de column van Charles Webster te lezen of klik in de linkerbalk onder "Columns" op "Alles is betrekkelijk".

Niels Hendrix