scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos voor de rechter

Gepubliceerd op 06 januari 2012 door Niels Hendrix

Naar aanleiding van de nodige publiciteit in de media rond Jos Verstappen de afgelopen dagen, willen wij hier toch even kort en bondig op reageren. Daar het een puur privézaak betreft, willen en kunnen we er ook niet te ver op in gaan.

Het mag duidelijk zijn dat wij het absoluut betreuren wat er allemaal nu in de publiciteit is gekomen. Na de uitspraak van de rechter-commissaris in Roermond van hedenmiddag, om Jos voor een extra 14 dagen in detentie te houden, is het duidelijk dat we daar absoluut niet gelukkig mee zijn.

Volgens zijn advocaat, Mr. Marcel Heuvelmans te Venlo, worden de komende dagen gebruikt om de getuigenverklaring van de dame in kwestie te vergelijken met de uitspraken van Jos en deze te toetsen aan de feiten en omstandigheden van het betreffende voorval.
Hij is ervan overtuigd dat uiteindelijk de waarheid boven water komt en duidelijk zal zijn dat de beschuldiging van het "opzettelijk omver rijden" totaal geen hout zal snijden.

Hopelijk komt er op korte termijn meer duidelijkheid in deze vervelende situatie. Zo gauw er weer serieus nieuws is, zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen.

Verstappen.nl