scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos reageert op voorbarige Dakar berichten

Gepubliceerd op 09 december 2011 door Niels Hendrix

Gewoonlijk reageert Jos Verstappen niet op geruchten, want dan zou hij daar een dagtaak aan hebben. Maar in dit geval wil hij graag een en ander ontkrachten. Op Dakar.com, de officiële website van de befaamde rally, heeft de organisatie ASO namelijk naar buiten gebracht dat Jos zijn debuut maakt in de 2012 editie. Daarvan is op dit moment echter nog geen sprake.

Jos bevestigt dat hij inderdaad in gesprek is omtrent deelname aan Dakar 2012, maar dat de kogel nog niet door de kerk is. "Frits van Eerd is op zoek naar een vervanger voor zijn Jumbo truck van het XDakar team en heeft bij mij aangeklopt", laat Jos weten. "Dat kan echter alleen doorgaan mits het papierwerk in orde komt. Dat heeft onder andere betrekking op de benodigde licentie en het rijbewijs. Zonder vrachtwagenrijbewijs mag je natuurlijk niet meedoen in een truck. Op dit moment heb ik dat rijbewijs nog niet, dus alle berichten over een deelname zijn voorbarig. Het is kort dag en nog maar de vraag of het gaat lukken."

Het is dus nog absoluut niet zeker dat Jos Dakar kan gaan rijden. Zodra die duidelijkheid er wel is, brengen we dat naar buiten via Verstappen.nl.

Niels Hendrix