scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Column Robert van Barneveld: Minder perfect, meer plezier

Gepubliceerd op 02 augustus 2011 door Niels Hendrix

Ook Robert van Barneveld behoorde tot de grote schare aan fans, die Jos in zijn hoogtijdagen in de Formule 1 kende. Gek van autosport studeerde Robert Automotive Management aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen en rolde de Veenendaler via zijn coördinerende rol bij Equipe Verschuur bij het team van Van Merksteijn Motorsport naar binnen.

Daar was hij als assistent teammanager verantwoordelijk voor het dagelijkse management, contacten tussen het team, organisaties en Porsche Motorsport en voor de logistiek en planning. Een belangrijke spil in het grote Van Merksteijn Motorsport web dus. Het was ook daar dat hij in 2008 samen met Jos Verstappen aan de succescombinatie met de Porsche RS Spyder werkte en alle hoogtepunten mee mocht beleven.


Jos Verstappen en Robert van Barneveld tijdens de demo op Zandvoort in 2008

Zijn column schrijft Robert vanuit zijn huidige functie bij Porsche Centrum Eindhoven, waar hij vanaf de afdeling Marketing & Autosport onder andere de inzet van de Porsche 911 in het Dutch GT4 Championship met Phil Bastiaans en Jan Lammers onder zijn hoede heeft. Uit hoofde van zijn werk was hij afgelopen weekend aanwezig bij de Spa 24 Hours en aldaar mijmerde hij in de nachtelijke uren over wat de romantiek van autosport nou eigenlijk is. Die gedachten deelt Robert met ons.
Klik hier om de column te lezen of klik in de linkerbalk onder "Columns" op "Minder perfect, meer plezier".

Niels Hendrix