scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Michael Schumacher krijgt zelfs van zijn eigen teammaat Eddie Irvine...

Gepubliceerd op 03 september 1998 door Bas Winckels

Michael Schumacher krijgt zelfs van zijn eigen teammaat Eddie Irvine geen steun in de ruzie die is ontstaan na de botsing tussen Schumacher en Coulthard tijdens de Grand Prix van België. Eddie: "Het bestaat niet dat David Coulthard dit met opzet deed. Hij is niet de persoon die dat zou doen. Schumacher had gewoon pech dat er deze keer iemand voor hem zat die veel langzamer reed."

Damon Hill is het met Irvine eens: "Anderen de schuld geven is een taktiek die hij vaker toepast als hij een fout heeft gemaakt. Hij geeft de schuld aan de onschuldige partij om zijn eigen fout te maskeren. Om te denken dat David in staat zou zijn om Michael tegen hem aan te laten rijden is te belachelijk voor woorden."

Coulthard was gisteren tijdens het testen op Monza trouwens de snelste man op de baan met 1:23.53, gevolgd door Fisichella (1:24.74), Wurz (1:25.09), Michael Schumacher (1:25.24), Villeneuve (1:25.31) en Montoya in een Williams (1:25.57). Jos deed het niet slecht met een tiende tijd (1:26.01) waarmee hij sneller was dan de beide Saubers, Panis, De La Rosa (Jordan) en Nakano.