scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Silly season update: Toranosuke Takagi lijkt een kandidaat te zijn...

Gepubliceerd op 02 september 1998 door

Silly season update: Toranosuke Takagi lijkt een kandidaat te zijn voor het Sauber stoeltje van Johnny Herbert volgend jaar. Takagi werd eerder in verband gebracht met Honda maar omdat Honda haar entree in de Formule 1 heeft uitgesteld is Takagi nu beschikbaar voor andere voorstellen. Johnny Herbert is overigens nog steeds de grootste kanshebber voor het stoeltje.

Alessandro Zanardi, die nu uitblinkt in de Amerikaanse Champ Car series, lijkt dichtbij een deal met Williams voor volgend jaar. Zanardi, die 32 wordt op 23 oktober, zou het jammer vinden om het Chip Ganassi Racing team te verlaten, maar wordt aangetrokken door het vooruitzicht terug te keren naar thuisbasis Europa en om in de eredivisie te gaan rijden. Zanardi startte in de Formule 1 in 1991 bij Jordan Ford, reed een race voor Minardi Lamborghini in 1992 en reed voor Lotus Ford en Lotus Mugen Honda in 1993 en 1994.

Ricardo Zonta, nu testrijder voor McLaren en uitkomend in de Mercedes GT serie, lijkt dichtbij een deal met BAR in 1999. Mercedes lijkt echter nog niet erg gewillig om hem te laten gaan en schijnen nog een 'optie' op Zonta te hebben.