scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Fotoalbum van Max bij de Winter Cup 2011 in Lonato

Gepubliceerd op 15 februari 2011 door Niels Hendrix

De eerste race van Max zijn tweede internationale kartseizoen in de klasse KF3 begon in Lonato (Italië) op de Winter Cup. Daar was de hele wereldtop uit de karting neergestreken om de eerste krachtmeting van 2011 aan te gaan. Van dit weekend staat nu een fotoalbum online.

Max reed grandioos tijdens zijn kwalificatie series, die hij alle vijf won en zich daardoor van pole positie verzekerde voor de prefinale. Het plotselinge neerdalende regenwater maakte er echter een loterij van. Hoewel Max met een derde plaats nog kwam bovendrijven, waren zijn regenbanden door de opdrogende baan na de prefinale dermate versleten, dat het in de finale lastig rijden werd. Hij moest in de finale namelijk op dezelfde regenbanden van start en aan het eind van de race hingen de vellen er dan ook letterlijk langs. Toch pakte Max na deze moeilijke race nog de tweede plaats!

Jos over de prestatie van zijn zoon: "We zijn in elk geval op de goede weg, dat lieten we hier ook weer zien. In een groot veld van 104 KF3-deelnemers werd Max toch maar mooi tweede. Zelfs op een slechte dag haalt hij het podium en op een goede dag wint hij."

Met dank aan Fernando Morandi is het fotoalbum van Max tijdens de Winter Cup tot stand gekomen.
Klik hier om de foto's van Max op de Winter Cup 2011 te bekijken of klik in de linker balk op "Foto's Max".