scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max heeft een drukke kalender voor het kartseizoen 2011

Gepubliceerd op 01 februari 2011 door Niels Hendrix

In 2011 maakt Max voor het tweede jaar zijn opwachting in de internationale kartwereld. Net als vorig jaar zal hij op een CRG kart met Maxter motor aantreden en ook Jos zal er weer voor hem zijn als monteur en begeleider. Al in zijn eerste jaar in de KF3 won Max aansprekende internationale titels. Vanwege zijn leeftijd (13 jaar) neemt Max ook komend jaar deel in de klasse KF3.

Max heeft voor het nieuwe seizoen een drukke agenda. Om te beginnen trapt hij op 13 februari af met de Winter Cup, de race die door de internationale top als graadmeter voor het nieuwe seizoen beschouwd wordt.
Vervolgens staan de door de Winning Series Karting (WSK) georganiseerde races op het programma: de WSK Euro Series (in Italië, Portugal en Spanje), de WSK Champions Cup (10 juli in Canada), de WSK Final Cup (Italië) en de WSK Nations Cup.
Ook de CIK-FIA wedstrijden zijn aan de kalender van Max toegevoegd: het CIK-FIA European Championship, dat op 1 mei middels de North-European Trophy in Groot-Brittannië een voorselectie heeft voor de finale, die op 24 juli in Spanje is. De CIK-FIA World Cup rijdt Max op 18 september in Italië.

Een overzicht van de kalender van Max vind je in de linkerbalk onder "Karting Max 2011".

In het naseizoen rijdt Max wellicht nog een paar losse wedstrijden. Wanneer daar tegen die tijd duidelijkheid over is, zullen wij daar natuurlijk over berichten.

Niels Hendrix