Verschillende namen uit de kartingwereld en de pers namen deel aan de feestelijke bijeenkomst, net als de grote dealers van de CRG Group. Natuurlijk waren alle rijders en technici, die hebben bijgedragen aan de wereldwijde overwinningen voor CRG, ook aanwezig.
Het grootste applaus ging naar de twee kampioenen Max Verstappen en Jonathan Thonon, beiden winnaars van de twee internationale kampioenschappen: "> Max bij prijzenceremonie CRG - news.verstappen.com
scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max bij prijzenceremonie CRG

Gepubliceerd op 09 december 2010 door Niels Hendrix

Het was een mooi feest, de jaarlijkse prijzenceremonie georganiseerd door CRG vorige week vrijdag 3 december 2010. Er waren meer dan 150 gasten aanwezig in Hotel Rustichello, die allen de kampioenen van de Italiaanse constructeur met veel applaus en gejuich ontvingen voor hun belangrijke prestaties in het onlangs afgelopen kartseizoen. Het was een veeleisend jaar zowel sportief, logistiek als op de fabriek, door de verhuizing naar de nieuwe bedrijfsgebouwen. Tijdens de prijsuitreiking van de CRG Group, volgde de officiële aankondiging van een junior team in Asië, dat geleid zal worden door het Maleisische team "Iru1 Motorsports".

Verschillende namen uit de kartingwereld en de pers namen deel aan de feestelijke bijeenkomst, net als de grote dealers van de CRG Group. Natuurlijk waren alle rijders en technici, die hebben bijgedragen aan de wereldwijde overwinningen voor CRG, ook aanwezig.
Het grootste applaus ging naar de twee kampioenen Max Verstappen en Jonathan Thonon, beiden winnaars van de twee internationale kampioenschappen: WSK World Series en WSK Euro Series in hun respectievelijke categorieën KF3 en KZ2. Zij kregen een kostbare gouden medialle.


Jonathan Thonon, Giancarlo Tinini en Max Verstappen

Grote dank werd uitgesproken aan alle andere CRG coureurs, die eraan hebben bijgedragen om het merk CRG aan de wereldtop van constructeurs te brengen. Andere prijzen gingen naar de rijders die hebben deelgenomen aan het internationale kartseizoen. Er ging een prijs naar alle monteurs die het officiële team ondersteund hebben, naar de technici van de motoren en naar de engineer Marco Urbinati. Ook was er een speciale prijs bestemd voor de grote CRG dealers.

Giancarlo Tinini's (voorzitter van CRG) commentaar: "Deze prijzenceremonie was een schitterend evenement. Het is altijd goed om alle mensen achter ons merk en onze vrienden weer te zien. Het is een genoegen om de coureurs te onderscheiden, maar ik geniet vooral van deze gebeurtenis omdat we deze met z'n allen kunnen vieren. Het is bovendien de ideale gelegenheid om het werk van onze dealers te belonen. Over onze internationale kampioenen kan ik zeggen dat Thonon zijn talent dit jaar wederom bevestigd heeft, terwijl Verstappen de beste junior coureur ter wereld is. Wat betreft onze kalender voor 2011; we zullen deelnemen aan de WSK kampioenschappen en aan de CIK-FIA wereld en Europese kampioenschappen. Daarnaast rijden we nog enkele andere evenementen."

Max Verstappen: "Zo'n goed resultaat hadden we aan het begin van het jaar niet verwacht. Toen, na het succes tijdens de eerste race van de WSK Euro Series in La Conca, wisten we dat we er sterk voor stonden en we konden proberen voor de titel te gaan. En dat is gelukt! Ik heb het KF3 kampioenschap zowel in de WSK Euro Series als de WSK World Series gewonnen. Daarna genoot ik van de CIK-FIA races. Ik werd tweede bij de KF3 World Cup en vijfde in het European Championship. Maar ook bij deze twee races kon ik vechten voor de overwinning. Ik ben pas net dertien en volgend jaar zal ik weer racen in de klasse KF3. Ik zal proberen om het zelfs nog beter te doen."

Niels Hendrix