"Vandaar dat we snel onze spullen gepakt hebben en ik nu met Max onderweg ben naar de WSK Nations Cup, die komend weekend op het circuit van La Conca verreden wordt. CRG heeft graag dat Max deze race rijdt en er zijn ook een paar nieuwigheden die ik wil uitproberen. "> Max niet naar Macau, maar wel naar WSK Nations Cup - news.verstappen.com
scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Max niet naar Macau, maar wel naar WSK Nations Cup

Gepubliceerd op 22 november 2010 door Niels Hendrix

Max zou in december naar Macau (China) afreizen om daar het CIK-FIA Asia Pacific KF3 Championship te rijden, maar dat gaat niet door. In plaats daarvan zijn Max en Jos onderweg naar Muro Leccese in Italië voor de WSK Nations Cup, die komend weekend verreden wordt.
Jos Verstappen legt uit waarom er zo op het laatste moment gewisseld is: "Er waren te weinig inschrijvingen voor de race in Macau om er een officiële race van te maken. Erg jammer, want ik keek er naar uit. De organisatie wil de race wel door laten gaan, maar dan als 'open' race. Het heeft echter weinig zin om de halve wereld rond te reizen als er maar een dozijn KF3 rijders aan de start staat, dus daar zien we van af."

"Vandaar dat we snel onze spullen gepakt hebben en ik nu met Max onderweg ben naar de WSK Nations Cup, die komend weekend op het circuit van La Conca verreden wordt. CRG heeft graag dat Max deze race rijdt en er zijn ook een paar nieuwigheden die ik wil uitproberen. Afgelopen zaterdag met testen ging dat heel goed, maar dat probeer ik ook graag uit tijdens een race. Want dan kun je pas echt zien of je vooruitgang hebt geboekt. Voor dit seizoen is de WSK Nations Cup de laatste mogelijkheid om ons met de rest te meten. Er zijn 63 deelnemers in de KF3 klasse, dus dat levert een goede krachtmeting op om te zien waar we op dit moment staan."

Niels Hendrix