scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Toekomst Hulkenberg zeker?

Gepubliceerd op 07 november 2010 door Ron Lem

De toekomst van Nico Hulkenberg in de Formule 1 is verzekerd volgens Jackie Steward, die denkt dat het gerucht dat Williams de coureur aan de kant zou willen zetten nu wel ontzenuwd is.
Williams maakte een overweging om Pastor Maldonado in 2011 te laten instappen, en dit zou nadelig voor de kansen van Hulkenberg kunnen zijn.

Met de gisteren behaalde pole position heeft Hulkenberg eens te meer laten zien wel degelijk in staat te zijn om vooraan mee te doen in de races en daarmee heeft hij zijn kansen voor 2011 weer sterk vergroot. Het besluit over een nieuw contract voor 2011 is echter uitgesteld tot na de tests met Maldonado in de Abu Dhabi young-driver test, die in de winterstop zal worden gehouden.

Na de prestatie van gisteren zegt Steward verbaasd te zullen zijn als Williams Hulkenberg niet opnieuw voor een jaar zal vastleggen. Steward is daarnaast ook ambassadeur van een van de grote sponsors van het team van Williams, RBS, en denkt dat mede daardoor de kansen voor Hulkenberg hoog liggen.

Ron Lem