Ook in de jaren na de koningsklasse van de autosport kwamen Armand en Jos elkaar weer tegen in de pitbox. In het seizoen 2005/2006 verdedigden ze samen onze driekleur voor A1GP Team Netherlands. Een paar jaar later, 2008 om precies te zijn, kenden ze samen met Van Merksteijn Motorsport by Equipe Verschuur grote successen in de 24 Uur van Le Mans en de Le Mans Series, waar de Porsche RS Spyder oppermachtig was. "> Column Armand Broekmans: Beroepsmatige interesse - news.verstappen.com
scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Column Armand Broekmans: Beroepsmatige interesse

Gepubliceerd op 31 augustus 2010 door Niels Hendrix

De wegen van Armand Broekmans en Jos Verstappen hebben elkaar meermaals gekruist tijdens beide carrières. Dat begon al begin jaren negentig in de Formule Opel Lotus, toen ze als jongemannen nog aan het begin van hun toekomst in de autosport stonden. Jos als coureur, Armand als monteur. Beiden wisten het in de jaren daarna tot de Formule 1 te schoppen, ieder op zijn eigen vakgebied. Armand schreef over zijn leven als F1-monteur – waarin hij samenwerkte met o.a. Raikkonen, Massa en Heidfeld - nog een boek: "Mijn weg naar de Formule 1".

Ook in de jaren na de koningsklasse van de autosport kwamen Armand en Jos elkaar weer tegen in de pitbox. In het seizoen 2005/2006 verdedigden ze samen onze driekleur voor A1GP Team Netherlands. Een paar jaar later, 2008 om precies te zijn, kenden ze samen met Van Merksteijn Motorsport by Equipe Verschuur grote successen in de 24 Uur van Le Mans en de Le Mans Series, waar de Porsche RS Spyder oppermachtig was.


Armand Broekmans

Met zoveel raakvlakken aan elkaars loopbanen, was het niet meer dan logisch om Armand uit te nodigen een gastcolumn te schrijven voor de Verstappen Info Page. Armand is Jos al die jaren blijven volgen en heeft nu ook een bijzondere interesse voor Max. En dat is niet alleen uit hoofde van zijn beroep!
Klik hier om de column van Armand Broekmans te lezen of klik in de linkerbalk onder "Columns" op "Beroepsmatige interesse".

Niels Hendrix