scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Fotoalbum WSK Euro Series weekend van Max in Genk

Gepubliceerd op 17 mei 2010 door Niels Hendrix

Op zaterdag 8 mei reed Max op Genk zijn kwalificatie series voor de vierde ronde van het WSK Euro Series kampioenschap, waarin hij in de KF3 klasse fier aan de leiding gaat. In de vierde en laatste van die series sloeg het noodlot toe in de vorm van een onvermijdelijke crash.

Dat betekende voor de prefinale op zondag 9 mei een tegenvallende zevende startpositie. Maar Max zette zijn tanden in het stuur en reed naar de derde plek. In de finale, waar hij dus vanaf P3 mocht starten, wist hij zelfs nog een plaats op te klimmen. Zo mocht Max aan het einde van het weekend op zijn thuiscircuit op de een na hoogste trede van het podium plaats nemen. Een zeer goed resultaat voor het kampioenschap, waarin Max – met nog maar één raceweekend te gaan – de grote favoriet is.

Het Verstappen Info Page team was naar België afgezakt om verslag te doen van de strijd op de baan. Zowel in woord als beeld. En van dat laatste lag nog een aardige stapel op de plank. Zoveel zelfs dat het aan te raden is om er even voor te gaan zitten, wanneer je alle foto's door gaat bladeren!

Klik hier om de foto's van Max in Genk te bekijken of klik in de linker balk op "Foto's Max".


Met dank aan Richard de Klerk voor het samenstellen van het fotoalbum

Niels Hendrix