scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Toch geen vader en zoon Verstappen in Hoensbroek

Gepubliceerd op 02 mei 2010 door Niels Hendrix

Aanstaande woensdag (5 mei) viert Hoensbroek het 50-jarig bestaan van de kartsport in Nederland. Eerder meldde de Verstappen Info Page dat zowel Verstappen junior als senior die dag in Hoensbroek aanwezig zouden zijn om een demonstratie weg te geven, maar daar moeten we jammer genoeg op terug komen.

Terwijl Jos samen met Max op zondagavond vanuit Denemarken onderweg naar huis is, legt hij ons uit dat hij het simpelweg niet gaat redden: "We hebben twee hele drukke dagen voor de boeg. We moeten nog heel veel doen voor de volgende ronde van de WSK Euro Series, die op 9 mei in Genk (België) verreden wordt. We moeten de karts en de motoren in orde maken en halverwege de week in Genk alles gaan opbouwen. We hebben nog flink wat te doen."

Jos vervolgt: "Helaas gaat het me echt niet lukken om woensdag ook nog naar Hoensbroek te gaan. Ik had er graag even een demonstratie gegeven maar het programma duurt de hele dag. Aangezien we woensdag al gaan trainen in Genk, valt dat gewoon niet te combineren. Ik vind het echt jammer dat we er geen tijd voor hebben. Maar hopelijk begrijpt iedereen dat het WSK Euro Series kampioenschap voor ons nu het belangrijkste is."

Het is absoluut een belangrijke race op zijn thuiscircuit in Genk. Op 9 mei kan Max daar namelijk – met een goed resultaat – vroegtijdig het WSK Euro Series kampioenschap op zijn naam schrijven.
Gelukkig biedt het programma in Hoensbroek, dat van 10.30 uur tot 16.30 uur bomvol zit, ook zonder de Verstappens meer dan genoeg bekijks. Voor meer info kun je kijken op: KNAF site.

Niels Hendrix