scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

CRG stelt fabrieksteam voor

Gepubliceerd op 22 december 2009 door Niels Hendrix

Het feest van CRG afgelopen weekend op haar thuisbasis in Desenzano del Garda (Italië) was niet alleen ter opening van het nieuwe hoofdkwartier. Natuurlijk werden de wereldkampioenschappen van Arnoud Kozlinski in de Championship World Super KF en de WSK International Series en het derde opeenvolgende kampioenschap van Jonathan Thonon in de World Cup KZ1 gevierd.

Op de bijeenkomst waar vrienden, vertegenwoordigers, dealers, pers, technici en coureurs van CRG aanwezig waren, werden tevens de fabrieksrijders voor 2010 gepresenteerd. Max en vader Jos Verstappen waren ook aanwezig.


Max en Jos Verstappen met CRG directeur Giancarlo Tinini


De nieuwe CRG fabriek

CRG is in alle internationale karting klassen vertegenwoordigd met een sterke line-up. In de KZ1 verdedigt meervoudig wereldkampioen karting Jonathan Thonon (uit België) de kleuren van CRG. Hij rijdt samen met de Amerikaan Gary Carlton in de KZ1 (en KZ2). In de Super KF mag "Koko" Arnoud Kozlinski zijn titel verdedigen. David Fore, Eddy Tinini en Felice Tiene (alle drie Italiaan) komen ook in de Super KF uit. Voor de KZ2 en KF2 zijn respectievelijk Luca Tilloca (Italië) en Giovanni Martinez (Italië) aangetrokken.
In de klasse KF3 tenslotte, prijkt de naam van Max Verstappen op het lijstje van CRG.

Niels Hendrix