scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Persbericht Max naar CRG

Gepubliceerd op 09 november 2009 door Niels Hendrix

De vertaling van het officiële persbericht van CRG waarin bekend wordt gemaakt dat Max Verstappen in 2010 als CRG fabrieksrijder zijn debuut zal maken in de internationale KF3 serie, luidt als volgt:

Het officiële CRG team voor 2010 krijgt steeds meer vorm en de eerste officiële rijder voor volgend seizoen is vastgelegd. Het Italiaanse bedrijf is verheugd om de overeenkomst met de jonge coureur Max Verstappen, een opkomende getalenteerde rijder die in zijn vaders voetsporen treed, bekend te kunnen maken.

Zijn Nederlandse vader Jos Verstappen was een sublieme karter die het gebracht heeft tot 107 F1 Grand Prix van 1994 tot 2003 (met Benetton, Arrows, Tyrrell, Stewart en Minardi) en die meer recentelijk ook heeft deelgenomen aan de A1 Grand Prix en de 24 Uur van Le Mans.

Max Verstappen maakt in 2010 zijn debuut in de KF3 met het officiële CRG team.
Max is 12 jaar oud, geboren in Hasselt, België en heeft al belangrijke kampioenschappen gewonnen: hij is tweevoudig Belgisch kampioen in de Junior klasse, tweevoudig Benelux kampioen in de Rotax Mini Max, tweevoudig Belgisch kampioen in de Mini's en Nederlands kampioen in de Rotax Mini Max klasse.

Niels Hendrix