Durf je een prognose te geven? Waar mik je op? "Er kan van alles gebeuren in een race die 24 uur duurt. Bij de training zag ik nog een hevig rokende Peugeot de pits opzoeken. "> Jos ziet uit naar de start van de 24 Uur van Le Mans - Verstappen.nl

Jos ziet uit naar de start van de 24 Uur van Le Mans

Gepubliceerd op 13 juni 2009 door Niels Hendrix

De spanning op circuit de la Sarthe loopt voelbaar op als de start van de 77ste editie van de 24 Heures du Mans met rasse schreden nadert. Het publiek op het rechte stuk wordt vermaakt met allerlei festiviteiten en shows terwijl de eerste auto's de startgrid worden opgeduwd. Het is zweten voor de monteurs in hun overall want de temperatuur loopt gestaag op tot zo'n 27 graden Celsius.

Jos – met sponsor MaxiCool op zijn pet – houdt het hoofd koel. Hij heeft ons ook nog wat te melden: "Turner start de race, daarna mag ik en dan neemt Davidson het stuur over. Zo blijven we het rijtje af gaan, is de planning. Ik heb er heel veel zin in, kijk er echt naar uit! Het wordt vast en zeker een mooie race. Mooi en zwaar. We gaan ons best doen om uit de problemen te blijven, de race uit te rijden en dan heb je de beste kansen hier in Le Mans."
Durf je een prognose te geven? Waar mik je op? "Er kan van alles gebeuren in een race die 24 uur duurt. Bij de training zag ik nog een hevig rokende Peugeot de pits opzoeken. Als we probleemloos rond kunnen blijven gaan, is er veel mogelijk. Onze auto is betrouwbaar. Het zou werkelijk fantastisch zijn als we het podium weten te bereiken."

Niels Hendrix