scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Hoewel er slechts één week tussen de grote prijs van...

Gepubliceerd op 31 juli 1998 door John ter Meer

Hoewel er slechts één week tussen de grote prijs van Oostenrijk en Duitsland zit, blijken de teams toch in staat om diverse technische veranderingen door te voeren. Zo zal Ferrari vandaag gebruik gaan maken van het verlengde chassis. Michael Schumacher heeft onlangs zelf de shake down uitgevoerd van de wagens. Tijdens deze tests werd tevens de start geoefend, aangezien Michael juist in Oostenrijk door een mindere start niet in staat bleek voor de McLaren van Mika Häkkinen te komen.

McLaren team baas Ron Dennis verklaarde dat McLaren in grote vorm is, "Het team moet oppassen dat we niet te zelfverzekerd worden" aldus Ron Dennis. Mika Häkkinen deed daar nog een schepje bovenop door te stellen dat hij zijn teamgenoot David Coulthard als grootste concurrent ziet voor het wereldkampioenschap dit jaar.

De Duitser Jörg Müller lijkt goede kansen te hebben om volgend jaar voor het team van Sauber uit te gaan komen. Volgende maand zal hij tezamen met Herbert gaan testen op het circuit van Jerez. Volgens Peter Sauber heeft het team een goede relatie met Möller, en is hij met name in staat om een goede technische feed back te geven.