"Het verbaast me dat het zover heeft moeten komen. Door de scheiding is de situatie niet ideaal, maar we kunnen nog normaal met elkaar praten en omgaan. Er wordt een vies spelletje gespeeld, want we hadden dit best onderling kunnen oplossen. Ik heb er ook met Sophie over gesproken, net als met de kinderen." "> Jos baalt van ontstane situatie - news.verstappen.com
scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos baalt van ontstane situatie

Gepubliceerd op 10 december 2008 door Niels Hendrix

In de media zijn de afgelopen dagen berichten verschenen omtrent de rechtszaak die speelt tussen Jos Verstappen en zijn echtgenote Sophie. Hoewel Jos zijn privéleven graag privé wil houden, ziet hij zich genoodzaakt om toch te reageren op de verhalen die nu de ronde doen.
"Het klopt dat we relationele problemen hebben, een jaar of twee nu. Ons hele gezin lijdt daaronder", vertelt Jos. "Over het algemeen kan ik goed opschieten met Sophie maar soms kunnen ruzies toch hoog oplopen. Er is veel gebeurd maar ik heb haar nog nooit geslagen. Slaan doe ik niet. Ook met die lekke banden heb ik niets te maken. Er wordt van alles bijgehaald om mij in een kwaad daglicht te stellen."

"Het verbaast me dat het zover heeft moeten komen. Door de scheiding is de situatie niet ideaal, maar we kunnen nog normaal met elkaar praten en omgaan. Er wordt een vies spelletje gespeeld, want we hadden dit best onderling kunnen oplossen. Ik heb er ook met Sophie over gesproken, net als met de kinderen."
De manier waarop Jos afgeschilderd wordt, grijpt hem enorm aan. "Mensen denken nu dat ik de gevangenis in ga. Dat is niet zo, er is een voorwaardelijke straf geëist. Maar mijn advocaat ziet de uitspraak op 5 januari positief tegemoet. En ik ook, want ik heb haar niet geslagen. Maar dat het zo ver heeft moeten komen, daar baal ik ontzettend van."

Niels Hendrix