scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Silly season update: Rubens Barrichello wordt nu in verband gebracht...

Gepubliceerd op 28 juli 1998 door Dennis Visser

Silly season update: Rubens Barrichello wordt nu in verband gebracht met Williams. Barrichello heeft toegegeven dat hij heeft gesproken met het team maar er is nog niets definitief of getekend. Montoya, Hill, Herbert en Trulli worden ook met het team in verband gebracht en ook Heinz-Harald Frentzen kan blijven als hij een salarisverlaging accepteert. Alessandro Zanardi is nog steeds eerste keus van Williams maar hij schijnt ook een lucratief aanbod te hebben gehad van zijn huidige Ganassi Champ Car team.

David Coulthard lijkt ondertussen gewoon bij McLaren te blijven volgend jaar nadat zijn naam dit weekend werd genoemd als BAR's eerste keus voor haar tweede rijder. Teambaas Ron Dennis zei dat de toekomst van de huidige rijders Hakkinen en Coulthard aan het eind van de maand zal worden besproken. Over David's optreden in Oostenrijk zei hij: "Oostenrijk was waarschijnlijk David's beste race. Het was de kunst zich te beheersen in dit soort omstandigheden, niet te ver te gaan en het juiste moment te kiezen om in te halen. David's kans om te blijven is niet meer of minder geworden opeens. We zijn erg tevreden over onze rijders. Het zijn teamspelers. Voor het eind van de maand gaan we om de tafel zitten en de beslissing die wordt genomen is rationeel en niet emotioneel."

Jean Alesi zal waarschijnlijk zijn tweejarig contract uitdienen met Sauber nadat hij vorige week in verband werd gebracht met Prost als het enige Franse alternatief voor Olivier Panis als Prost haar Peugeot krachtbron wil behouden. Sauber heeft inmiddels ook voor het derde jaar een deal gesloten met Ferrari om de V10's te blijven gebruiken. Sauber heeft ook overwogen om over te stappen naar Mecachrome.