scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Zoals al werd verwacht heeft Jacques Villeneuve vandaag bekend gemaakt...

Gepubliceerd op 23 juli 1998 door

Zoals al werd verwacht heeft Jacques Villeneuve vandaag bekend gemaakt dat hij bij BAR heeft getekend voor het komende seizoen. Craig Pollock, BAR's managing director over de aankondiging: "We zijn uitermate verheugd dat Jacques ons komt versterken. Een van de doelen van British American Racing was om de wereldkampioen 1997 aan ons te binden zodra de competitie zou beginnen. Zijn aanwezigheid in het team zal een belangrijke bijdrage leveren aan het doel om binnen de kortst mogelijke tijd competitief te zijn. Uiteraard zal Jacques zijn huidige contract met het Winfield Williams team uitdienen."

Copyright Bryn Williams/F1 Picturenet

Jacques Villeneuve: "Ik heb elke journalist in het Formule 1 wereldje de afgelopen weken verteld dat ik met een team in zee zou gaan die me in staat zou stellen om aan de voorkant van de grid mee te doen. Ik weet uit ervaring dat Adrian (Reynard) en zijn mensen een zeer competitieve auto kunnen bouwen, en ik voel me erg op mijn gemak met de nieuwe Supertec Sport motor. Het allerbelangrijkste is dat ik erg blij ben om terug te zijn bij Craig, Adrian en Rick (Gorne) in wat het team van de toekomst lijkt te worden. We delen allen dezelfde filosofie als het over racen gaat."

BAR zal gebruik gaan maken van Supertec Sports motoren voor de seizoenen 1999 en 2000. Supertec is het bedrijf, geleid door Flavio Briatore, dat de Mecachrome (Renault) motoren op de markt brengt.