Veel is er aan de afstelling niet veranderd, zoals Jos gisteren al aankondigde. "Alleen de rempedalen zijn nieuw, het gevoel bij het remmen is nu nauwkeuriger", aldus Jos. Vanochtend bij de start van de sessie was het circuit vochtig en er hing wat mist. Dat is nu weg dus de omstandigheden worden beter. "We maken progressie", zegt Jos die tot zijn tevredenheid ook Peter van Merksteijn steeds sneller ziet rijden. "Hij gaat steeds harder en liet zojuist al een 1.06.3 klokken. Ik hoop dat we vanmiddag zo door kunnen gaan!" "> Progressie in Guadix - news.verstappen.com
scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Progressie in Guadix

Gepubliceerd op 21 februari 2008 door John ter Meer

Met de ochtendsessie net achter de rug spreken we Jos Verstappen op het moment dat hij aan de lunch bezig is. Hij is nog net zo enthousiast als gisteren. "Het gaat nog steeds heel goed. En we zijn ook weer een flink stukje sneller. Ik heb iets meer dan 30 ronden gereden vanochtend. Mijn snelste tijd zat op 1.03.4."

Veel is er aan de afstelling niet veranderd, zoals Jos gisteren al aankondigde. "Alleen de rempedalen zijn nieuw, het gevoel bij het remmen is nu nauwkeuriger", aldus Jos. Vanochtend bij de start van de sessie was het circuit vochtig en er hing wat mist. Dat is nu weg dus de omstandigheden worden beter. "We maken progressie", zegt Jos die tot zijn tevredenheid ook Peter van Merksteijn steeds sneller ziet rijden. "Hij gaat steeds harder en liet zojuist al een 1.06.3 klokken. Ik hoop dat we vanmiddag zo door kunnen gaan!"


Jos maakt zich klaar voor zijn volgende run


Telkens iets sneller onderweg


Jos Verstappen, Peter van Merksteijn en Jeroen Bleekemolen

Aan het eind van de middag weer een nieuwe update vanaf het circuit van Guadix.

John ter Meer