scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Extra door Jos gesigneerde boeken Van Amersfoort Racing

Gepubliceerd op 24 december 2007 door John ter Meer

Omdat de exemplaren van het boek 'Van Amersfoort Racing-30 jaar autosport' zich in een grote belangstelling mogen verheugen -mede door de gesigneerde exemplaren van Jos Verstappen- zijn er extra exemplaren beschikbaar mét handtekening van Jos. Dus fanclubleden die nu nog een exemplaar willen bestellen ontvangen dus, naast een fikse korting, een door Jos Verstappen gesigneerd exemplaar.


De cover van het boek. De foto toont Frits van Amersfoort gehurkt naast Jos Verstappen in een Formule 3 auto. Vóór de A1GP race in Zandvoort in 2006 testte Jos in deze auto op het circuit van Zandvoort ter voorbereiding van de race.

'Van Amersfoort Racing – 30 jaar autosport' is een must voor iedere raceliefhebber en voor € 28,00 te koop (incl. btw, excl. portokosten) via www.totaalnet.nl en www.vanamersfoortracing.nl. Leden van de Jos Verstappen fanclub krijgen een fikse korting en kunnen (mét vermelding van hun lidmaatschapsnummer) dit unieke boek bestellen voor slechts € 20,- (incl. btw, excl. portokosten). Let op: voor deze speciale prijs is slechts een gelimiteerd aantal boeken beschikbaar. Wees er dus snel bij! En alléén de fanclubleden ontvangen een door Jos Verstappen gesigneerde uitgave.

John ter Meer