Ook Nick Fry kijkt uit naar de samenwerking: "> Ross Brawn bij Honda aan de slag als teambaas - news.verstappen.com
scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Ross Brawn bij Honda aan de slag als teambaas

Gepubliceerd op 12 november 2007 door Niels Hendrix

Ross Brawn, voormalig technisch directeur van Ferrari, is door Honda aangetrokken als nieuwe teambaas. Na tien jaar in dienst te zijn geweest bij Ferrari heeft Brawn afgelopen jaar rust genomen. Vanaf eind deze maand gaat hij weer aan de slag, nu bij Honda.
Brawn krijgt bij Honda een belangrijke rol. Hij wordt verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de auto. De huidige teambaas van Honda, Nick Fry, zal zich op het financiële vlak gaan richten.

"Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij Honda," liet Ross Brawn weten. "Honda heeft in de Formule 1 een geschiedenis om trots op te zijn. De kans om het team zijn volledige potentie te helpen benutten, is voor mij een fantastische nieuwe uitdaging."
Ook Nick Fry kijkt uit naar de samenwerking: "De bekendmaking dat Ross Brawn zich bij ons team voegt, is het bevredigende resultaat van het proces om ons sterke en vastberaden team te verfrissen en nieuw leven in te blazen. Zijn ervaring met het winnen van Formule 1 kampioenschappen is erg belangrijk. We willen met Honda de competitie in het kampioenschap aan gaan en ik verheug me op onze samenwerking om dat te bereiken."

Niels Hendrix