Max rijdt heel sterk, vindt Jos. "Hij wordt fysiek ook sterker. Afgelopen woensdag hebben we gereden, na een pauze van bijna drie weken. Toen heb ik hem laten rijden met een Rotax Max Junior, een kart met een motor waar je eigenlijk minimaal dertien jaar voor moet zijn. Hij zou gemakkelijk in die klasse kunnen rijden maar daarvoor is hij nog te jong. Sterker nog, hij moet volgend jaar nog één seizoen in deze Mini-Max klasse rijden. "> Max Verstappen wint opnieuw - Verstappen.nl

Max Verstappen wint opnieuw

Gepubliceerd op 04 juni 2007 door John ter Meer

En dat is dan vier: opnieuw stond Max Verstappen op de hoogste trede van het ereschavot in Genk, afgelopen zondag. Vier wedstrijden zijn er nu gereden in de Mini-Max klasse van de Belgian Rotax Max Challenge, vier keer deed Max mee en vier keer liet hij het hele veld zijn achterbumper zien. Hij is gewoon niet bij te houden, onze Max. Tot tevredenheid van vader Jos die alles weer tot in de puntjes voorbereid had. "We hebben zaterdag voor de race heel veel kilometers gemaakt. Het was warm en de vooruitzichten voor zondag lieten dezelfde weersomstandigheden zien. Omdat we intensief getest hadden wisten we de goede afstelling te vinden. Max deed vervolgens de rest."

Max rijdt heel sterk, vindt Jos. "Hij wordt fysiek ook sterker. Afgelopen woensdag hebben we gereden, na een pauze van bijna drie weken. Toen heb ik hem laten rijden met een Rotax Max Junior, een kart met een motor waar je eigenlijk minimaal dertien jaar voor moet zijn. Hij zou gemakkelijk in die klasse kunnen rijden maar daarvoor is hij nog te jong. Sterker nog, hij moet volgend jaar nog één seizoen in deze Mini-Max klasse rijden. Pas daarna kan hij de volgende stap zetten. Maar we zijn al met hem bezig om hem te laten rijden met motoren waar hij over drie jaar pas aan toe is. Regeren is vooruitzien!"

John ter Meer