"> Max en Jos Verstappen in RTL GP Magazine - Verstappen.nl

Max en Jos Verstappen in RTL GP Magazine

Gepubliceerd op 11 april 2007 door John ter Meer

Voor het nieuwe, 116 pagina's dikke RTL GP Magazine dat sinds vorige week in de winkels ligt, volgde de redactie onder meer Max en Jos Verstappen tijdens hun kartweekend in het Belgische Genk. Het resultaat: een vijf pagina's tellende reportage voor de fans waarin vader Jos en zoon Max geportretteerd worden in hun jacht naar het kartgoud. En met succes, want Max staat intussen in zijn klasse stevig op de eerste plaats in de tussenstand van het (Belgisch) kampioenschap.

Het artikel is geïllustreerd met veel foto's. De passie voor de kartsport straalt van Jos zijn gezicht, mooi om te zien. En hij doet een paar aardige uitspraken: "Max is net zo agressief als ik, maar hij bekijkt het beter". En: "Ik heb nu meer spanning dan wanneer ik zelf rijd".


Het eerste nummer van RTL GP Magazine

Het nieuwe RTL GP Magazine besteedt niet alleen aandacht aan autosport (wél veel, waaronder F1, Le Mans, DTM, Dakar, A1GP en dus ook karting) maar ook aan motorsport. Naast de Verstappen's zijn er in het eerste nummer verhalen te lezen over de Ferrari 312 T3 van Gilles Villeneuve, over Steve McQueen en de drama's die zich voltrokken achter de schermen van de legendarische film 'Le Mans', maar ook verhalen over de Champ Car, de IRL series, de nieuwe rol van Michael Schumacher en niet te vergeten de Hollandse inbreng, waaronder Christijan Albers, Robert Doornbos, Hans Stacey en Peter Kox.

John ter Meer