"> Max Verstappen zondag op Spa-Francorchamps - Verstappen.nl

Max Verstappen zondag op Spa-Francorchamps

Gepubliceerd op 06 april 2007 door John ter Meer

Max Verstappen rijdt zondag de tweede wedstrijd van de Belgian Rotax Max Challenge op het kartcircuit van Spa-Francorchamps. In de Mini-Max klasse verdedigt de zoon van Jos Verstappen zijn eerste plaats; het resultaat dat hij behaalde in de eerste wedstrijd uit dit kampioenschap in Genk, eind februari. Ook Jorrit Pex, de Rotax Max Junior wereldkampioen, die met Max voor hetzelfde team uitkomt, is weer van de partij en ook hij verdedigt zijn eerste plaats.

De goede seizoensstart in dit competatieve veld moet aanstaande zondag dus een vervolg krijgen als het aan vader Jos ligt. "We hebben ons goed kunnen voorbereiden dus we gaan uiteraard weer voor de overwinning. We hebben de motoren weer perfect voor elkaar, de afstelling van het chassis op de baan in Spa kent voor ons geen geheimen meer en als Max rijdt zoals ik van hem gewend ben, dan denk ik dat er wel weer een succesje in zit."

Voor kartliefhebbers die Max Verstappen en Jorrit Pex eens aan het werk willen zien: Spa Francorchamps, Route du Circuit 51, Francorchamps België.

John ter Meer