Zo'n uitje naar een kartcircuit brengt Jos niet alleen veel plezier. De felle concurrentie op de baan houdt hem ook scherp. Het is een mooie manier om zowel geestelijk als lichamelijk in vorm te blijven tot de tijd dat hij weer in een raceauto stapt. "> Jos weer in de kart - news.verstappen.com

scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos weer in de kart

Gepubliceerd op 29 maart 2007 door Niels Hendrix

Op zondag 1 april zal Jos Verstappen te zien zijn in Mariembourg (in het zuiden van België). Hij zal dan deelnemen aan de tweede ronde van de National Belgian Rotax Max Challenge in de KZ2 klasse.

Tijdens de eerste ronde van dit Belgische kartkampioenschap bleek Jos oppermachtig en won hij beide wedstrijden. Om weer goed voor de dag te komen is hij deze week alweer aan het sleutelen geweest. Altijd op zoek naar dat laatste beetje extra:
"Afgelopen weekend heb ik Jorrit Pex nog begeleid in Salbris (Frankrijk). Daar werd de eerste ronde van het Europese kampioenschap verreden en Jorrit reed naar een mooie zege. Vanaf dinsdag ben ik bezig geweest met mijn eigen motor voor komend weekend. Hoe meer vermogen hoe beter en ik heb nog wat extra vermogen kunnen vinden!"

Zo'n uitje naar een kartcircuit brengt Jos niet alleen veel plezier. De felle concurrentie op de baan houdt hem ook scherp. Het is een mooie manier om zowel geestelijk als lichamelijk in vorm te blijven tot de tijd dat hij weer in een raceauto stapt.

Niels Hendrix