scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos a.s. weekend in de kart!

Gepubliceerd op 08 maart 2007 door Jo Vleugels

Dit weekend wordt op het prachtige kartcircuit Horensbergdam bij Genk de eerste kartwedstrijd gereden in het open Belgisch Kampioenschap 2007. Jos Verstappen zal hieraan deelnemen in de 125 cc schakelklasse.

In deze klasse rijden de beste en meest ervaren karters. Uiteraard wil Jos laten zien dat hij nog steeds in staat is uitstekende prestaties in de kart neer te zetten. Hij heeft in het verleden vaak genoeg laten zien dat hij moeilijk te verslaan is. Maar net in de gekozen klasse zitten de karters die een heel jaar lang niets anders doen en zeer bedreven zijn in de diverse competities.

Vorig jaar (22 oktober) reed Jos ook al in dezelfde klasse, toen was het de laatste wedstrijd in het Belgisch kampioenschap.
Het resultaat van die wedstrijd (Jos won!) zouden we natuurlijk ook deze wedstrijd weer graag zien. Maar omdat het een open kampioenschap is doen er steeds echte toppers mee. Ook uit Nederland en Frankrijk trouwens. Hierdoor blijft het toch een wedstrijd met veel concurrentie.




Héél lang geleden... Jos in zijn kart tijd!


Jos heeft er in ieder geval zin in: "Het belangrijkste is dat ik weer even de competitie kan voelen. Dat is toch al iets wat verslavend werkt en af en toe moet je dat voeden. Ik zal best wel wat concurrentie tegen me krijgen, want van Jos Verstappen winnen in de kart wil toch iedereen op zijn cv hebben! Ik ga er in elk geval veel plezier in beleven!"

Jo Vleugels