Jos viert oud en nieuw in Oostenrijk en komt dus pas op 1 januari weer thuis. Alle ogen zijn nu gericht op de Champ Car Series maar Jos wil er nu even niets meer over zeggen.
"> Prettige kerstdagen en een gezond 2007 namens Jos - news.verstappen.com
scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prettige kerstdagen en een gezond 2007 namens Jos

Gepubliceerd op 24 december 2006 door John ter Meer

Jos Verstappen wenst al zijn fans fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2007! Zoals elk jaar is Jos met zijn gezin en vrienden afgereisd naar Oostenrijk voor een skivakantie. Toch ging de reis niet vanuit zijn woonplaats maar vanuit Italië. "We hebben eerst nog een paar dagen enkele karts getest in Italië", zegt Jos die zaterdagavond in Oostenrijk aankwam. "Max rijdt volgend seizoen in de Mini Max klasse en ik wil gewoon het beste frame voor hem. Momenteel is fabrikant CRG bezig om speciaal voor Max een frame te bouwen." Ook Jorrit Pex, de kersverse wereldkampioen in de Rotax Max Junior klasse die begeleid wordt door Jos Verstappen, rijdt voor CRG en deed ook mee aan de tests. Tijdens hun verblijf werd Pex op een feestje nog in het zonnetje gezet door CRG.

Jos viert oud en nieuw in Oostenrijk en komt dus pas op 1 januari weer thuis. Alle ogen zijn nu gericht op de Champ Car Series maar Jos wil er nu even niets meer over zeggen.
"We hopen binnen enkele weken uitsluitsel te hebben. Ik heb er in ieder geval veel zin in. Nee, ik zeg niets over teams. Laten we gewoon maar even afwachten. Paul Stoddart? Ik vind het leuk dat hij zich weer laat zien op dit hoge niveau. Ik vind Paul een geweldige kerel, ik kan altijd goed met hem opschieten. We zullen zien welke teams met welke rijders aan de start staan in het nieuwe seizoen", besluit Jos die verder niets wil zeggen over de Champ Car series en zijn contacten met teams.

Jos wil nog één ding kwijt aan zijn fans. "Vele fans waren teleurgesteld toen ik besloot niet in Zandvoort te rijden. Met pijn in mijn hart overigens, niet voor het team maar wél voor mijn fans. Gelukkig merken we dat heel veel fans ons nog steeds steunen, door dik en dun. Speciaal voor hen hoop ik op een mooi en spectaculair raceseizoen. Degenen die nog altijd in mij geloven wil ik komend seizoen iets laten zien. Zij hebben het dubbel en dwars verdiend!"

John ter Meer