scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Ook vandaag is het weer een drukte van belang op...

Gepubliceerd op 21 juni 1998 door Johan Peeters

Ook vandaag is het weer een drukte van belang op de fanclub spektakeldagen. Tienduizend bezoekers zijn vandaag naar het Jos Verstappen Kartcenter in Echt gekomen. Het persbericht van de dag is hier te vinden. Het is gezellig, erg druk en erg warm. Sophie Verstappen was vandaag ook nog even aanwezig samen met de inmiddels flink gegroeide zoon Max.


Sophie en Max vandaag in het kartcentrum
Pictures copyright Thom Smeets

Een van de mooiste attracties is natuurlijk de Stewart-bolide van Jos die gisteren in allerijl vanuit Groot-Britannië naar Nederland is gehaald. Daarnaast is er natuurlijk de Sky-fever, een spectaculair apparaat dat bestaat uit twee grote kranen van veertig meter hoog die tegenover elkaar staan. Aan de uiteinden van de kranen hangt een elastiek naar beneden en daaraan hangt in een ijzeren hekwerk een bankje waar twee mensen op kunnen worden vastgezet. Dit bankje kan zestig meter de hoogte in geschoten worden, dus tot boven de kranen. Jos kan sinds vandaag uit eigen ervaring vertellen hoe het voelt omhoog geschoten te worden. Ook Huub Rothengatter heeft vandaag nog een 'ritje' gemaakt.


Jos Verstappen en Huub Rothengatter klaar voor de sky-fever
Pictures copyright Thom Smeets

Ook vandaag werd er weer een kartwedstrijd georganiseerd waarbij de winnaars in de finale tegen Jos konden karten. De winnaars van vandaag waren Leon Rutten (snelste ronde 35.43 seconde), Raymond Nathans (35.34) en Roger Smeets (35.63).