"> Trust sponsort Spyker F1 team - news.verstappen.com
scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Trust sponsort Spyker F1 team

Gepubliceerd op 08 november 2006 door Jo Vleugels

Vandaag maakte Trust bekend dat zij het Spyker F1 team gaan sponsoren. Als onderdeel van de sponsoring zal o.a. het Trust logo te zien zijn op de Spyker F1 van 2007 en op de overalls van de coureurs.

"We zijn blij weer in de Formule 1 te kunnen sponsoren", aldus Michel Perridon van Trust, "Trust is middels de sponsoring van Jos Verstappen in 2003 bij het Minardi team, geen onbekende meer in de Formule 1. De sponsoring heeft Trust nooit windeieren gelegd. Daarna is nog gesponsord bij het Jordan team in 2004 en in de DTM toen Christijan Albers daar reed. Trust is altijd bezig geweest om Nederlandse coureurs te ondersteunen en wij hebben hoge verwachtingen voor het Spyker team met de nieuwe Ferrari V8 motoren."

Colin Kolles, teambaas van het Spyker F1 team liet weten: "het feit dat Trust International de beslissing heeft genomen om via het Spyker F1 team terug in de F1 te komen laat goed het optimisme binnen het team zien dat iedereen momenteel voelt. Als een technisch bedrijf hebben we steeds electronische innovatie nodig. Het partnerschap met een zo bekend bedrijf en maker van kwalitatief goede producten als Trust zal dan ook zijn weerslag geven op alle onderdelen van ons team. Deze bekendmaking van het sponsorschap zal weer een extra stimulans zijn voor ons hele personeel".

Jo Vleugels