"BRL in voorprogramma bij A1GP Zandvoort".

"> Programma A1GP Zandvoort - news.verstappen.com

scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Programma A1GP Zandvoort

Gepubliceerd op 13 september 2006 door

Nog ruim twee weken en dan is het zover: de openingsrace van het tweede A1GP seizoen en wel in ons eigen kikkerlandje. Het circus van de 'World Cup of Motorsport' brengt op 29 en 30 september en 1 oktober een bezoek aan Circuit Park Zandvoort. De start van het seizoen 2006/2007 belooft een schitterende te worden; met 100.000 bezoekers gedurende het weekend kán het niet anders zijn dan dat het een zee van oranje wordt in Zandvoort!

Naast A1GP zal er natuurlijk mee te zien zijn op de baan. Al eerder werd bekend gemaakt dat de Benelux Racing League (BRL) als bijprogramma aanwezig zal zijn. Zie voor meer informatie daarover het artikel "BRL in voorprogramma bij A1GP Zandvoort".


Op Zandvoort dé kans om te laten zien dat de prijs voor "Meest Toegewijde Supporters" voor de Nederlandse A1GP fans volkomen terecht is!

Maar er is meer: de Porsche GT3 Invitationals, een gastrace voor allerlei coureurs in geweldige Porsches GT3 van de types 996 en 997. Verder zal ook de BenQ-Siemens BMW 130i Cup zijn opwachting maken op Zandvoort. Jan Joris Verheul heeft de leiding in dat kampioenschap, voor Ricardo van der Ende, Tim Coronel en Cor Euser. Maar ook mannen als Michael en Sebastiaan Bleekemolen en Rintje Ritsma rijden in deze klasse mee.
Tenslotte zullen er op zondagmiddag voor de feature race van de A1GP nog enkele spectaculaire demonstraties gegeven worden.

Niels Hendrix