Dit en nog veel meer laat Jos in Rotterdam zien!

Vanwege de nieuwe sponsor heet het evenement tegenwoordig Bavaria City Racing. De organisatie spreekt met recht en reden over een ongelofelijke line-up met, naast Jos Verstappen, onder meer demonstraties van de F1 teams Midland en Williams. Dat Jos natuurlijk op zo'n oer-Hollands race-evenement niet mag ontbreken is niet meer dan logisch. In zijn A1GP bolide zal hij door de straten van Rotterdam scheuren en een ongelofelijke show weggeven."> Jos biedt spektakel tijdens Bavaria City Racing! - Verstappen.nl

Jos biedt spektakel tijdens Bavaria City Racing!

Gepubliceerd op 14 augustus 2006 door John ter Meer

Vorig jaar presenteerde Rotterdam Racing het evenement Monaco aan de Maas. Dit jaar doen ze het op zondag 20 augustus aanstaande nog eens dunnetjes over met Bavaria als nieuwe hoofdsponsor. Én: spectaculaire demonstraties met onder anderen Jos Verstappen in zijn A1GP auto!


Dit en nog veel meer laat Jos in Rotterdam zien!

Vanwege de nieuwe sponsor heet het evenement tegenwoordig Bavaria City Racing. De organisatie spreekt met recht en reden over een ongelofelijke line-up met, naast Jos Verstappen, onder meer demonstraties van de F1 teams Midland en Williams. Dat Jos natuurlijk op zo'n oer-Hollands race-evenement niet mag ontbreken is niet meer dan logisch. In zijn A1GP bolide zal hij door de straten van Rotterdam scheuren en een ongelofelijke show weggeven.

Dit mag je niet missen! Het evenement is gratis toegankelijk, maar als je gegarandeerd het hele spektakel wil zien adviseert de organisatie om tribunekaarten te kopen (kosten euro 60 per stuk). Met een tribunekaart heb je ook toegang tot de paddock na afloop van de show, zodat je de auto van Jos van dichtbij kan bekijken. De kaarten zijn verkrijgbaar bij alle verkooppunten bij Ticketbox.

Vorig jaar Minardi, dit jaar Midland F1 met o.a. Christijan Albers achter het stuur

Kijk voor meer informatie op www.rotterdamracing.nl.

John ter Meer