scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos ook op RIZLA Racing Day

Gepubliceerd op 03 augustus 2006 door John ter Meer

Tijdens de RIZLA Racing Day op zondag 13 augustus aanstaande laat Jos Verstappen op het TT circuit Assen het publiek kennismaken met het A1GP kampioenschap. Tijdens de 7e editie van dit gratis toegankelijke evenement stapt Jos in de feloranje A1GP bolide van het A1GP Team Nederland om voor de traditioneel volle tribunes een supersnelle demonstatie te geven.

Dubbele primeur
Jos bezocht de RIZLA Racing Day al eerder in 2001, zijn optreden op 13 augustus betekent een vernieuwe kennismaking met het gecombineerde race-evenement en het grondig verbouwde TT Circuit. Een dubbele primeur, want voor het eerst ook zal er op het TT Circuit in Assen een rijdende A1GP bolide te zien en te horen zijn. Jos en zijn A1GP bolide maken rond het middaguur op zondag 13 augustus hun opwachting in de paddock en op de baan van het TT Circuit Assen.

Vol programma


Vol raceprogramma...
Neerland's grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement kent op zondag 13 augustus een vol raceprogramma, aangevuld met diverse stunts en demonstraties. Een unieke gelegenheid voor velen om gratis kennis te maken met het TT Circuit Assen en een variatie aan gemotoriseerde snelheidssporten.

Gratis toegangskaarten en Paddock tickets

Gratis toegang!
Op www.rizla.nl kan men zelfs direct een gratis toegangsbewijs uitprinten voor de RIZLA Racing Day. Paddockkaarten kosten EUR 15,00 en zijn te bestellen via [email protected] of door te bellen met 0592-318055. Deze kaarten geven op zondag 13 augustus toegang tot het hart van het TT Circuit, waar de bolides warmdraaien en de beroemde en minder beroemde coureurs tussen de races door verblijven. Paddockkaarten zijn ook verkrijgbaar op www.ticketbox.nl en de landelijke verkooppunten van Ticketbox.

Zondag 13 augustus a.s. TT Circuit Assen: Geniet van de A1GP demo van Jos Verstappen tijdens de 7e editie van de gratis toegankelijke RIZLA Racing Day, het grootste gecombineerde auto- motor- en kartevenement van Nederland!

John ter Meer