"> Jos 'De Grootste Limburger Aller Tijden' categorie sport - Verstappen.nl

Jos 'De Grootste Limburger Aller Tijden' categorie sport

Gepubliceerd op 14 juli 2006 door

Jos Verstappen is door de Limburgse radio- en televisiezender L1 uitgeroepen tot 'De Grootste Limburger Aller Tijden' in de categorie sport.
L1 heeft de zoektocht naar 'De Grootste Limburger Aller Tijden' opgedeeld in elf categorieën, uiteenlopend van sport en muziek tot wetenschap en politiek. In de komende tien weken zullen de overige kandidaten voor de finale bekend worden. Die finale (in oktober) zal dan uit moeten wijzen wie de allergrootste Limburger aller tijden is.

Jos zelf hierover: "Toch weer wat gewonnen! Het is een teken dat we het publicitair goed hebben gedaan en dat we veel bekendheid hebben gecreëerd. Dat brengt Formule 1 ook wel met zich mee maar je ziet nu dat ook A1GP in Nederland leeft en dat heeft hoofdzakelijk te maken met mijn fans. En dat vind ik waanzinnig! Mooi dat de fans nog steeds achter me staan."


Stemmen voor de categorie sport kon afgelopen week via de website van L1 en via de Limburgse dagbladen. Jos had met 25% de meeste stemmen en is bekende Limburgse namen als Willy Dullens (voetballer), Peter Winnen (wielrenner), Bart Brentjens (mountainbiker), Arnold Vanderlijde (bokser) en Mathieu Cordang (wielrenner) voor gebleven. De snelste Limburger aller tijden mag zich nu dus ook 'De Grootste Limburgse Sporter Aller Tijden' noemen.

Niels Hendrix